• wedstrijdgroep GVG

    fam Claus
  • Josephine Struijk, Christian Rondón en Meike Broekman

    fam Claus
  • Senna Verwoert, Tobias Bogerd, Niels Brakman en Isak de Feijter-Hildomen

    fam Claus

Clubkampioenschappen GVG

01-07-2019, 11:46 | Lezersnieuws | GVG

Op de afgelopen weekeind in twee delen gehouden jaarlijkse clubkampioenschappen van Gymnastiek Vereniging Geldermalsen werden ondanks de hoge temperaturen grote sportieve prestaties geleverd. Als eerste maakte op zaterdag de recreatie afdeling hun opwachting. Senna Verwoert won door haar oefeningen van hoog niveau de wisselbeker bij de meisjes Recreatie. Bij de jongens maakten Isak de Feijter-Hildomen en Niels Brakman er een ware titanenstrijd van. Tijdens de einduitslag bleek dat zij beiden evenveel punten in de wacht hadden gesleept waardoor GVG dit jaar twee clubkampioenen bij de jongens recreatie telt. 

Op de zondag verhuisde de gehele wedstrijdgroep naar Culemborg om daar in de volledig ingerichte turnhal de wedstrijdoefeningen te tonen aan de deskundige jury. Verdeeld over verschillende klassen werd er fel gestreden om de titel van clubkampioen. Bij de meisjes verplichte oefenstof trok Meike Broekman aan het langste eind. Josephine Struijk turnde een strakke wedstrijd waarmee zij nipt de concurrentie voorbleef en zich daarmee Clubkampioen 2019 mag noemen. Christian Rondón turnde op het juiste moment een van zijn betere wedstrijden en won daarmee de wisselbokaal bij de jongens.
Met de clubkampioenschappen sloot Gymnastiek Vereniging Geldermalsen het succesvolle turnseizoen af. De trainingen zullen weer worden hervat in de eerste week van september. (gelijktijdig met de eerste schoolweek). Voor meer info en de volledige uitslag zie www,gvg-geldermalsen.nl