• Geslaagde speurtocht bij de Lingeborgh

  Docent Lingeborgh
 • Deelnemende leerlingen uit groep 8

  Docent Lingeborgh
 • Waar zit wat in het brugklasgebouw

  Docent Lingeborgh
 • Marshmallow - challenge

  Docent Lingeborgh

De beste speurneuzen zijn bekend!

10-10-2017, 15:21 | Lezersnieuws | Annemarie Kets

Op woensdag 27 september jl. organiseerde vestiging de Lingeborgh een speurtocht voor leerlingen uit groep 8 uit regio Geldermalsen en omstreken. In de tijd dat de kinderen aan het speuren waren, was er voor ouders een eerste algemene kennismakingsavond over het wel en wee op de Lingeborgh.

Vanaf 18.45 uur stroomde het hoofdgebouw van de Lingeborgh vol met ouders en kinderen. Leerlingen uit de vierde klas van de theoretische leerweg stonden buiten de ouders en kinderen te verwelkomen. Na een gezamenlijke start, gingen de kinderen naar het brugklasgebouw om daar deel te nemen aan 'de beste speurneus van de regio'.

Ongeveer 220 leerlingen uit groep 8 hebben in het nieuwe brugklasgebouw van de Lingeborgh diverse spellen gedaan en zo al speurende het brugklasgebouw van top tot teen verkend. Deze grote groep kinderen is verdeeld in groepen van 20 leerlingen. De groepen streden tegen elkaar met als doel om de beste speurneuzen te worden. Dit is gelukt; de leerlingen waren competatief, waren zeer actief bezig en hebben vooral ook veel plezier beleefd. Alle groepen werden begeleid door leerlingen uit tl-4

Alle leerlingen kregen na afloop een tasje met daarin een flesje water en een appel. De winnende groep kreeg een echte 'graduationcap' en een extra tasje met wat goodies erin mee naar huis.

Deze kennismakingsavond gemist? Geen probleem, want op 15 november organiseren we dé informatieavond. Kijk op Lekenlinge.nl en toets kennismaken Geldermalsen in de zoekbalk voor meer informatie.