• Hoofdvestiging BSN, Buren

    Paul Tolenaar

De Online Executive en International Executive DBA programma’s van Business School Nederland zijn nu volledig geaccrediteerd.

10-01-2019, 10:25 | Lezersnieuws | Indra

De Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) heeft in haar Board of Commissioners vergadering van November 2018 volledige accreditatie toegekend aan de International DBA en de Online Executive DBA programma’s van Business School Nederland (BSN), gevestigd te Buren (GLD). De MBA’s van BSN waren al sinds 2014 door ACBSP geaccrediteerd. ACBSP accreditatie is een bevestiging en bewijs dat het onderwijs en de leerprocessen in de MBA's en nu ook de DBA's van BSN aan de hoge onderwijsstandaarden voldoen die door hen worden gesteld. De accreditaties gelden voor een periode van telkens 10 jaar.

“Business School Netherlands has shown a commitment to teaching excellence and to the process of quality improvement by participating in the accreditation process,” said ACBSP Chief Accreditation Officer Dr. Steve Parscale, who will present the Certificate of Accreditation at ACBSP Conference 2019 in Houston, Texas, on June 23. “This accreditation is evidence that BSN is committed to providing the highest quality business education for their students.”

“Dit is een fraaie mijlpaal, nog net door ons ontvangen in ons 30-jarige jubileumjaar. Er is door mijn collega’s, docenten en promotoren de afgelopen jaren veel werk verzet om deze programma’s uit te ontwikkelen en op een hoog kwalitatief niveau te krijgen en houden, opdat ze deze vooraanstaande accreditatie verdienen” aldus Marcel van der Ham, dean van BSN en non-academic director van  beide DBA programma’s.

Over ACBSP
De Amerikaanse ACBSP is een van de grootste accreditatie councils voor management- en business onderwijs. ACBSP’s missie is het promoten van het continue verbeteren van onderwijs en het erkennen van uitmuntend onderwijs door het accrediteren van management- en business onderwijs wereldwijd. ACBSP is erkend door de eveneens Amerikaanse CHEA. ACBSP accrediteert momenteel business programma’s gegeven op 1.200 locaties in 60 landen.

Over Business School Nederland
Business School Nederland, opgericht in Nederland in 1988, is een door de Minister van Onderwijs erkende University of Applied Sciences. Ze gebruikt de naam “Business School” omdat de belangrijkste opleidingen die BSN aanbiedt in het buitenland meestal in een Business School zijn ondergebracht. BSN is inmiddels in 10 landen actief en zo’n 80% van haar activiteiten speelt zich af in Internationaal verband.

www.bsn.nl