• Contractondertekening Linge’s Zorglandgoed Rumpt en BM Bouw Geldermalsen

    Jan van Houwelingen
  • 3D tekening LInge's Zorglandgoed

    Floris Bouman

EEN DUURZAAM KLEINSCHALIGE WOONVORM IN HET GROEN VOOR 30 ZORGVRAGERS MET DEMENTIE

16-07-2016, 23:50 | Lezersnieuws | Nicoline van Iperen

Deze week hebben Nicoline van Iperen en Cor van den Berg, initiatiefnemers Linge's Zorglandgoed te Rumpt het bouwcontract en alle tekeningen voor de bouw getekend met Kees Huisman, directeur BM Bouw Geldermalsen. Dit moment was een driedubbele hand zeker waard vonden ze alle drie!

Na een zorgvuldige voorbereiding met veel keuzes voor duurzame bouw kan de start van de bouw nu echt gaan beginnen. De bouw zal 140 werkbare dagen in beslag nemen en in september van start gaan. Dat betekent dat de bouw ruim voor de winter onderdak is en de oplevering aan het begin van de lente 2017 zal zijn. Kort daarna zullen de deuren voor 30 zorgvragers open gaan.

Komende weken zal Loon- en grondverzetbedrijf Kievit uit Deil de voorbereidingen ten behoeve van de bouw en de aanleg van het landgoed gaan maken. De bouwweg, de bouwplaats en de bouwputten zijn eerst aan de beurt. In de maanden daarna zullen de contouren van het groen gemaakt gaan worden en in het najaar de eerste bomen en struiken geplant gaan worden.