• Angelique Otten, Karin van Londen, Christine Sterrenburg-De Jong en Saskia de Nijs zijn de initiatiefnemers van Lekkers aan de Linge

    Christine Sterrenburg-De Jong

Elkaar ontmoeten bij Lekkers aan de Linge

12-08-2017, 14:40 | Lezersnieuws | Karin van Londen

Op 26 augustus aanstaande vindt in het Lingepark voor de eerste keer 'Lekkers aan de Linge' plaats, een feest met lekker eten, gezelligheid en muziek. Het belooft een mooi feest te worden waar mensen uit de gemeente Geldermalsen elkaar kunnen ontmoeten. Mensen die het financieel wat minder hebben, krijgen dit evenement aangeboden. Andere gasten kunnen voor € 5,00 euro een kaart kopen.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door subsidie uit het leefbaarheidsbudget van de gemeente Geldermalsen en komt tot stand in samenwerking met lokale ondernemers. Deze betrokkenheid van de ondernemers uit Geldermalsen maakt dit tot een leuk, lokaal feest. De barbecue wordt verzorgd door UwChef uit Tricht, die hiervoor een bijzonder apparaat meeneemt. Dat op zich is al een spektakel. Ook de muziek komt van talent van eigen bodem. Roelof Krijgsman, saxofoonkwartet Sax4Sax, Lennart Bijnagte, Wildblues en Effair maken het extra sfeervol bij Lekkers aan de Linge. De Kruis-11 kids brengen samen het lied 'Swingen aan de Linge' ten gehore. Een groep van enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de voorbereidingen en zorgt ervoor dat de avond in goede banen geleid wordt. Al met al wordt het een uniek feest in het Lingepark. We rekenen op stralend weer, zodat dit feest in de open lucht kan plaatsvinden.

Lekkers aan de Linge ontvangt 200 gasten. De vrijkaarten zijn inmiddels allemaal vergeven aan mensen met een smalle beurs. Overige gasten kunnen voor € 5,00 een kaart kopen bij Le Melangeur. Dit is inclusief de barbecue, twee consumpties, salades, stokbrood en sausjes. Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar.

Initiatiefnemers van Lekkers aan de Linge zijn Christine Sterrenburg-de Jong, Saskia de Nijs, Angelique Otten en Karin van Londen. Meer informatie: https://www.facebook.com/lekkersadlinge/