• Tully

    Filmdepot

Feestelijke seizoensafsluiting met Tully bij LingeFilm 

19-07-2018, 20:47 | Lezersnieuws |

Op vrijdagavond 27 juli sluit Lingefilm het filmseizoen af met Tully met na afloop een gratis drankje en hapje.

Tully zal herkenbaar zijn voor moeders. De vermoeide moeder Marlo (Charlize Theron) heeft alles onder controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal te veel. Haar steenrijke broer doet haar nachtoppas Tully (Mackenzie Davis) cadeau. Zij is de beste nightnanny die ze zich kan wensen. Marlo krijgt weer kleur op de wangen en ook haar relatie krijgt een boost. Er ontstaat een intense band tussen Marlo en de eigenzinnige Tully.

Charlize Theron slaagt er uitstekend in de menselijkheid en gevoelde lelijkheid van een uitgebluste jonge moeder te vertolken. Door haar bijdehante dochter wordt ze niet gespaard, wanneer die vraagt: “Mama, wat is er met je lichaam gebeurd?” De afloop? Verrassend!

De film is te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdagavond 20.30 uur. Entree € 7,50 / LingeFilm FanPas € 5,00. In augustus is LingeFilm gesloten. Vrijdag 31 augustus start het nieuwe filmseizoen met La Villa. E-tickets en meer informatie via www.lingefilm.nl.