• De tweede maandagavond groep

    A.v.d.Koppel

Fitgym in Geldermalsen, ook voor jou!

28-03-2019, 15:36 | Lezersnieuws | Angela

Elke maandagavond, woensdagochtend en avond kan je in Geldermalsen flink werken aan je conditie. Veel leden van Dyonamisch komen al jaren één of meerdere keren per week naar de gymzaal. Er wordt flink gewerkt terwijl de muziek klinkt. Niet met toestellen, maar vrijwel alleen met behulp van je eigen lijf. Gewoon staand of liggend op een matje. Elke 6 tot 8 weken verandert het programma. Elke les komt je hele lijf aan de beurt en is er extra aandacht voor de buikspieren. Daarnaast krijgt telkens een andere spiergroep gedurende een periode van 6 à 8 weken extra de aandacht. De lessen worden gegeven door Cesar therapeute Natalie van Malssen.

Eén deelneemster vertelt dat ze tot haar verbazing vrijwel nooit spierpijn heeft, terwijl er vaak flink gewerkt moet worden. Dat komt door de afwisseling tussen de verschillende oefeningen en het op tijd stretchen. Ik vind geen spierpijn krijgen een groot voordeel! Je blijft door de gym goed in conditie en lekker soepel. Ook je evenwicht krijgt elke les aandacht, waardoor risico´s op vallen en blessures een stuk kleiner worden.

Er zijn veel trouwe leden die al jaren één of meerdere keren per week komen gymmen. Probeer het ook eens en kom een keer op proef! Deelname kost nog geen € 15 per maand. Hiervoor kan je 4x per week in Geldermalsen terecht. Op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur of van 19.30 tot 20.30 uur in de gymzaal aan het Laageinde, op woensdagochtend van 9 – 10 uur in Sporthal De Randhorst aan de Randweg (waarna nog even gezellig met elkaar een kopje koffie gedronken wordt) en op woensdagavond van 19 – 20 uur in de gymzaal aan het Laageinde 78. Informatie bij Natalie van Malssen, email info@oefentherapievanmalssen.nl of bel telefoon 06 – 10397749