• nvt

    nvt

Geldermalsen leest de Bijbel in 1 week Helemaal

17-05-2018, 08:50 | Lezersnieuws | Gerard

ind juni zal in de Centrumkerk van Geldermalsen de Bijbel in één week volledig worden gelezen.

De Bijbel is voor velen een boek van grote betekenis.

Het is wereldwijd een boek dat voor miljoenen christenen het belangrijkste boek is in hun leven. Ook voor veel anderen is de Bijbel van groot belang, omdat het bij uitstek symbool staat voor de Joods-Christelijke wortels van onze westerse samenleving. 

Vanuit liefde en respect voor deze Bijbel is een werkgroep ontstaan die zich als doel stelt de gehele Bijbel hardop voor te lezen.

Het startmoment van deze marathon is maandagmorgen 25 juni om 7.00uur, op zaterdag 30 juni rond 15.00 uur zal de laatste bladzijde moeten zijn omgeslagen. In de nachten zal dan van ca. 0.00 - 7.00 uur niet worden gelezen m.u.v. vrijdagnacht. 

In de Centrumkerk in Geldermalsen willen we zo alle 66  bijbelboeken lezen. De lezers kunnen kiezen uit 1 van de vier Nederlandse vertalingen die in de regio als kanselbijbel in gebruik is (Statenvertaling, Herziene statenvertaling, de vertaling van 1951 en de NBV).

Lezers wisselen elkaar daarbij af. 

Naast het centraal stellen van de complete Bijbel steunen we ook Stichting  Open Doors. Deze stichting staat al jaren op de bres voor vervolgde christenen. Miljoenen christenen hebben niet de vrijheid om de Bijbel te lezen.

Om het project te doen slagen wordt er gezocht naar

lezers, gastheren/gastvrouwen en sponsoren. 

Kijk voor alle info en het aanmelden op

www.leesdebijbelhelemaal.nl.