• Hitteplan GeoFort

    GeoFort

GeoFort introduceert hitteplan!

22-07-2019, 10:30 | Lezersnieuws | Dieuwke

Hoe warmer, hoe beter. Dat is het uitgangspunt van het hitteplan van GeoFort deze zomer. Het coole forteiland laat deze zomervakantie haar kortingen meestijgen met de temperatuur. Wordt het 28 graden? Dan ontvang je als bezoeker 28% korting op je toegangsticket voor de GeoExperience. 

Veel mensen verdwijnen toch naar het strand met temperaturen boven de 25 graden. Dit terwijl het op het forteiland juist heel koel is. Met een schaduwrijk terras, waterspeelplaats, trekpontje over de gracht en coole bunkers.. is het tijdens warme zomerdagen prima vertoeven op het forteiland. Het hitteplan is de hele zomervakantie van kracht en gaat in vanaf 25 graden. Voor meer informatie en de voorwaarden: https://www.geofort.nl/2019/07/17/zomeralert-hoe-warmer-hoe-beter/

Over GeoFort

GeoFort, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, is een interactief science center waar alles om de aarde draait. Op het forteiland ontdekken bezoekers hoe geo-kennis ons helpt om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Met thema’s als big data, klimaat en geo-design wil GeoFort bezoekers, van 4 tot 104 jaar oud, enthousiast maken voor de toekomst van de aarde.