• Energie tijdens de presentatie van Jan van Setten

    Rabobank West Betuwe

Geslaagd MKB Event 'Kennis'

14-11-2017, 16:30 | Lezersnieuws | Rabobank West Betuwe

Druk bezocht MKB Event 'Kennis' met gastspreker Jan van Setten en verschillende workshops bij Rabobank West Betuwe.

Maandag 13 november jl. organiseerde Rabobank West Betuwe voor haar MKB klanten een groot event. Een avond waar klanten kennis konden ophalen door workshops en waarbij de avond gezamenlijk werd afgesloten door een zeer inspirerende presentatie van Jan van Setten. Ruim 100 klanten waren naar Molen de Zwaluw in Kesteren gekomen, waar directievoorzitter Hans van Zuijdam een korte inleiding hield en het MKB team zich voorstelde.

Workshops

MKB ondernemers konden een keuze maken uit 4 workshops met onderwerpen als netwerken, social media, procesgericht samenwerken en neuroselling. Vooral de workshop netwerken konden de aanwezigen direct in de praktijk toepassen tijdens het walking dinner.

Jan van Setten

Dansen met klanten stond centraal in de energieke presentatie van Jan van Setten.

"Hoe verras je klanten en hoe ga je met liefde met elkaar om". Een zeer inspirerende interactieve presentatie waarbij de Rotterdamse tongval van Jan goed werd ontvangen door de Betuwnaren.

Er is kennis gemaakt, opgehaald en gedeeld en goed genetwerkt tijdens de netwerkborrel. 'Bijzonder plezierig om de MKB'ers op deze manier te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan,' aldus Angelique Brouwers-Beukers, manager bedrijven MKB.