• Jubilarissen Harmonie Concordia vlnr Lien van den Berg (25 jr), Herman van den Berg (25 jr), Eddie van den Berg (25 jr), Arie Schreuders (25 jr) en Arnold Post (40 jr)

    Niels Schreuders
  • Harmonie Concordia tijdens het voorjaarsconcert

    Niels Schreuders
  • De slagwerkgroep tijdens het voorjaarsconcert

    Niels Schreuders

Geslaagd voorjaarsconcert Harmonie Concordia

08-04-2018, 21:18 | Lezersnieuws | Lisette

Op zaterdag 7 april heeft Harmonie Concordia voor een volle zaal een geslaagd voorjaarsconcert gegeven. Ondanks dat het concert op een andere locatie werd gehouden dan gewend, hebben veel mensen de weg naar De Betuwe Poort in Rhenoy gevonden en was het een volle zaal.

De leerlingen van de slagwerk- en blazersklas openden de avond met een mooi optreden. Hierna volgde de slagwerkgroep met een afwisselend programma, van Hallo Allemaal gespeeld op boomwhackers tot een variatie van Toto nummers. Na de pauze vervolgde de harmonie de avond met een gevarieerd optreden. Met toevoeging van dansers van Stone Stylez Studio DC en de leerlingen van Concordia was het optreden van de harmonie helemaal compleet. Tijdens dit concert zijn er maar liefst vijf jubilarissen gehuldigd. Lien van den Berg, Herman van den Berg, Eddie van den Berg en Arie Schreuders voor 25 jaar lidmaatschap en Arnold Post voor 40 jaar lidmaatschap van de vereniging. Daarnaast is ook Tom Moerman 25 jaar lid, zijn huldiging zal nog plaatsvinden binnenkort.