• De stand van de fotoclub

    Kimberly

Geslaagde braderie voor Fotoclub de Betuwe

25-09-2018, 11:53 | Lezersnieuws | Secretaris

Op zaterdag 22 september j.l. was het zover! Fotoclub de Betuwe stond met haar eigen stand op de Herfstbraderie te Geldermalsen. Een prachtige serie van 6 foto's stond uitgestald, het onderwerp van ons laatste thema was Ondersteboven. Met het zonnetje in de ochtend kwam de dag prima op gang en stonden wij paraat om uitleg te geven: waar staat onze fotoclub voor. Hoe leuk fotografie is en welke (basis)technieken er gebruikt worden. Leuke gesprekken kwamen op gang. En mogen wevzelfs al een aantal aspirant leden verwelkomen. Hier worden wij enthousiast van!

Het kan zijn dat u een aantal fotografen van de fotoclub heeft gezien, zij hebben sfeerfoto's van de braderie gemaakt.

Daarnaast hadden we een leuke win-actie: stuur uw mooiste, leukste of grappigste braderie foto toe en win een heerlijke taart waarop uw foto is afgedrukt. We zijn benieuwd naar de inzendingen! Op dinsdagavond 9 oktober 19.30 uur, tijdens onze clubavond, wordt de winnaar bekend gemaakt. Heeft u uw foto nog niet toegestuurd? Doe dat nog snel om mee te dingen: fotoclubdebetuwe@gmail.com 

Heeft u ook interesse in fotografie en lijkt het u leuk om bij te leren of uitgedaagd te worden? Kom dan langs bij onze fotoclub!

Meer informatie: www.fotoclubdebetuwe.nl