• Op-en-Neerijnenburs WelzijnNeerijnen

    WelzijnNeerijnen

Gezocht nieuwe coördinator Op-en-Neerijnenbus

08-06-2017, 09:30 | Lezersnieuws | Hetty van Oord

WelzijnNeerijnen zoekt een coördinator voor de Op-en-Neerijnenbus. Chris Hoefsloot legt na jarenlang deze functie te hebben vervuld zijn taken neer wegens een verhuizing. De coördinator zorgt ervoor dat het vervoer zo soepel mogelijk verloopt. Hij of zij is aanspreekpunt voor de chauffeurs, houdt ze gemotiveerd en onderhoudt de contacten met de zorgaanbieders over de te vervoeren cliënten.

De Op-en-Neerijnenbus is een 8-persoonsbus die wekelijks wordt ingezet om kwetsbare ouderen te vervoeren van en naar de dagbesteding in Ophemert, naar de Hobbyochtend in Waardenburg en naar Zorgboerderij Benaja. Hierdoor kunnen diverse cliënten wekelijks genieten van een dagbesteding. Op de Op-en-Neerijnen bus rijdt een leuk team van 10 chauffeurs.

Welzijn zoekt een enthousiaste vrijwilliger, met gevoel voor verantwoordelijkheid die graag organiseert en plezier heeft in het onderhouden van contacten. Bent u of kent u deze persoon? Bekijk dan de vacaturebank van WelzijnNeerijnen op www.welzijnneerijnen.nl of neem contact op met Hetty van Oord via 0418-652371 of hvanoord@welzijnneerijnen.nl.