• vrouw bij de schoonheidsspecialiste

    Look good feel better

Gratis verwenmoment voor vrouwen met kanker bij Marsha Skincare

18-01-2019, 16:29 | Lezersnieuws | Marsha

Marsha Skincare geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker
Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better

Geldermalsen, januari 2019 – ‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Geef een glimlach 

Marsha Duin van Marsha Skincare doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de chemokuren. De huid heeft ook veel te lijden. Gevoeligheid kan optreden en daarom kan de huid  niet alles verdragen. Tijdens de behandeling houd ik hier rekening mee en ligt de nadruk op het verwennen van de cliënt. Als afsluiting een zachte make-up met minerale make-up en met een goed gevoel gaat ze de deur uit. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

Marsha Skincare geeft verwenmomenten cadeau

In de maand februari kunnen vrouwen met kanker zich aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met of via mail@marshaskincare.nl   

Marsha Skincare, Genteldijk 34b, 4191LE, Geldermalsen. 0345-580699, www.marshaskincare.nl,

Of met de stichting Look Good Feel Better via 030-69715 11.