• Hans sgigneert cd's.

    Bert Lek

Hans Theessink concert nog enkele kaarten!

13-03-2019, 14:36 | Lezersnieuws | Bert

Na een afwezigheid van vijf jaar is zanger, gitarist Hans Theessink op woensdagavond 24 april a.s. terug in De Pluk te Geldermalsen. In 2014 liet híj een diepe indruk na in een stijf uitverkochte Beurs op de Markt. Steeds weer werd de organisatie door haar trouwe bezoekers, ja bijna gesmeekt, hem nog eens terug te halen voor een optreden, maar dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Na een loopbaan van ruim 50 jaar heeft de inmiddels 71 jaar oude zanger/gitarist nog steeds een ruim gevulde agenda van zo’n 200 optredens per jaar, door heel Europa en met name in de Verenigde Staten, daar waar de inspiratiebronnen en wortels van zijn muziek liggen en hij erg geliefd is.
Er zijn nog slechts  een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via betuwsblues@gmail.com à € 17.50 tot 1 april. Daarna indien nog voorradig kosten ze € 20.00.
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
Labaratorium, CL-Informatics, Anykey Productions, Psychologiepraktijk Mondium Beesd, De Deugd Financieel en Fiscaal Advies Dental Artist, Restaurant PrinsHeerlijk en Bottesteyn Interieurs Geldermalsen,