Heren GO’97 pakken volle winst in Utrecht

02-12-2018, 14:17 | Lezersnieuws | Volleybalvereniging GO'97

Op bezoek bij Switch in Utrecht speelden de heren van GO’97 afgelopen zaterdag de enige wedstrijd die dit seizoen overdag wordt gespeeld (de andere wedstrijden worden allemaal op vrijdagavond afgewerkt). In iedere wedstrijd dit seizoen had de thuisploeg uit Utrecht punten weten te pakken, dus GO was gewaarschuwd.

Ondanks teveel servicefouten ging de eerste set toch redelijk overtuigend met 18-25 naar GO. In de 2e set was het spannender, maar ook nu trokken de bezoekers met 22-25 aan het langste eind. In de 3e set kwam buitenaanvaller Erwin Vroege, met inmiddels ook al een voetbalwedstrijd in de benen, in het team voor Koen de Geus. Hoewel GO in iedere set steeds een paar punten voorsprong had was het zaak om bij de les te blijven en niet onnodig punten te laten liggen. Met wederom 18-25 en 22-25 wist GO ook de resterende 2 sets goed te winnen.

Zo lang de medekoplopers af en toe een puntje verspelen, krijgt GO langzaam maar zeker de eerste plaats weer in het vizier. Voorlopig staat de ploeg uit Geldermalsen mooi tweede.