Heren GO’97 winnen ondanks experiment

04-02-2019, 10:56 | Lezersnieuws | Volleybalvereniging GO'97

In een veel te koude sporthal en op een veel te laat tijdstip, moesten de heren van GO’97 het in Doorn opnemen tegen middenmoter Enervo. GO’97 ging van start in een “experimentele” opstelling, waarbij buitenaanvaller Vroege op de plaats begon van diagonaalspeler Bakker.

Gedurende de hele eerste set was het onrustig en werd te vaak gezocht naar de juiste posities in het veld. Op alle fronten behaalde GO niet zijn normale niveau. Na 4 setpoints niet te hebben verzilverd, ging de eerste set helaas met 30-28 naar Enervo. Het eind van de eerste set betekende tevens het einde van het experiment.

In de vertrouwde opstelling, met iedereen weer op zijn eigen positie, was er vanaf het begin van de tweede set geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers uit Geldermalsen. Met achtereenvolgens 15-25, 10-25 en 14-25 werd de thuisploeg vakkundig opgerold en de overwinning alsnog met 1-3 veiliggesteld. Jammer van het onnodige puntverlies.

Hetzelfde team van Enervo komt a.s. vrijdag op bezoek in Geldermalsen. Eens kijken of GO dan alle 4 sets kan winnen, ondanks de afwezigheid van vaste kracht Westerholt.