• Kampioensteam GO met succescoach Bart van Haarlem

    Luis Gomez

Heren Recreanten GO'97 Kampioen

10-05-2016, 09:31 | Lezersnieuws | Volleybalvereniging GO'97

De heren recreanten van GO'97 zijn afgelopen week kampioen geworden in de RecVol Rivierenland Hoofdklasse. In de thuiswedstrijd tegen Waalkanters werd met een mooie 4-0 overwinning het kampioenschap veiliggesteld, terwijl er nog 1 competitiewedstrijd gespeeld moet worden.

Al na de eerste set was het kampioenschap een feit en dit werd luidkeels gevierd door de toeschouwers op de volle tribune. De heren van GO'97 vergaten daarna niet om verzorgd te blijven spelen en trakteerden de toeschouwers op een ruime overwinning.

Na de wedstrijd werden bloemen uitgedeeld door de voorzitter van GO'97 en de voorzitter van RecVol Rivierenland deelde de kampioenshirts uit.

Om de stijgende lijn vast te houden, is het team op zoek naar volleyballers om het team te versterken. De trainingen zijn op woensdagavond in de Randhorst in Geldermalsen en de thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld. Uitwedstrijden zijn altijd op een doordeweekse avond. Iets voor jou? Kom geheel vrijblijvend eens meetrainen op woensdag en kijk ook eens op www.go97.nl).