• HNWR geeft gratis advies

    De WoonIdeaalBeurs
  • Verschillende kleuren kalkhennep

    De WoonIdeaalBeurs

Het Nieuwe Wonen Rivierenland houdt gratis spreekuur voor inwoners van de regio Rivierenland op de Woon Ideaal Beurs

29-01-2019, 14:09 | Lezersnieuws | Marijke

Van 21 t/m 24 februari vindt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch de Woon Ideaal Beurs plaats. Deze woon- en tuinbeurs speelt vooral in op het toekomstbestendig en energiezuinig maken van bestaande- en nieuwbouwwoningen.

Energieloket “Het Nieuwe Wonen Rivierenland” zal aanwezig zijn om bezoekers van de regio Rivierenland een persoonlijk duurzaamheidsadvies over hun woning te geven. Stefan van Tongeren is projectleider van Het Nieuwe Wonen Rivierenland en ziet dat de behoefte aan meer informatie over het verduurzamen van je huis erg groot is. “Het is dan ook logisch dat duurzaamheid een wezenlijk onderdeel is in dit soort grote reguliere woonbeurzen. Thema’s als ecologisch bouwen, energieneutraal wonen, van het aardgas af en levensloopbestendig wonen komen allemaal aan bod op deze beurs. Je vindt hier o.a. (gasloze) klimaatinstallaties, circulaire douches, passief ramen, isolatie en zonne-energie. Dat zag je een paar jaar geleden nog amper!”

 

Neem je energiegegevens mee voor een goed advies

Bij binnenkomst kun je aangeven dat je een persoonlijk advies wilt krijgen van één van de energiecoaches van Het Nieuwe Wonen Rivierenland. Je doet er goed aan om alvast gegevens van jouw huis zoals bouwjaar, woonoppervlakte en energieverbruik mee te nemen.  Van Tongeren: “Nu kun je bij Het Nieuwe Wonen Rivierenland altijd wel een adviesgesprek aanvragen, maar voor veel mensen is het tijdens dit beursbezoek een logisch moment.”

Praktische informatie

De Woon Ideaal Beurs is van donderdag 21 februari t/m zondag 24 februari 2019 geopend van 10.00 – 18.00 uur. Kijk voor meer informatie en extra voordeel op www.woonideaalbeurs.nl

Mocht je tijdens de beurs niet aan het spreekuur kunnen meedoen, kun je een adviesgesprek aanvragen via https://www.hetnieuwewonenrivierenland.nl en kies voor ‘advies’.