• Diverse hockey oefeningen tijdens de clinic

  • Mark Rijkers speler van Den Bosch en als trainer aanwezig op de clinic

    Maurice de Wert
  • ML Hockey Support het bedrijf van Marc Lammers, Sjoerd Marijne en Raoul Ehren verzorgt de clinic

Hockey Club Geldermalsen viert 35-jarig bestaan

21-08-2015, 18:50 | Lezersnieuws | Jacob Bonouvrié

Op zaterdag 29 augustus viert Hockey Club Geldermalsen het 35 jarig bestaan met verschillende activiteiten.Zo zal er een hockey clinic zijn onder leiding van twee hoofdklasse spelers, is er een clubkampioenschap shoot outs en is er een demonstratiewedstrijd van een HCG-team tegen de Boekaniers.

Rabobank Hockey Clinc

Dit jaar zal er een clinic gegeven worden door trainers van ML Hockey Support te weten Mark Rijkers en Alistair McLennan. Mark Rijkers is speler van Den Bosch Heren 1 en tot afgelopen jaar speler van jong oranje, en zat in de zomer trainings groep van het Nederlands 11-tal van bondscoach Max Caldas. Alistair McLennan is een Australische topspeler en speler geweest van Den Bosch en Tilburg en speelt komend seizoen bij Schaerweijde. Beide trainers zullen samen met onze eigen trainers een zeer leuke en gevarieerde hockey clinic geven.

De clinic is bedoeld voor zowel leden als niet leden t/m 12 jaar. Aanmelden voor deze "gratis" clinic kan door een email met je naam te sturen naar:clinic@hcgeldermalsen.nl Wees er snel bij want vol=vol.

Clubkampioenschap shoot-outs

Voor het eerst organiseert de Hockey Club voor alle spelers van de A, B en C jeugd een clubkampioenschap shoot-outs. Bij een shoot-out start een aanvaller op de 23 meter lijn en moet binnen 8 seconden proberen te scoren. Er worden 2 jongens, 2 meisjes en de beste keeper en beste keepster gekozen. De winnaars van de clubkampioenschappen mogen volgend jaar meedoen aan de voorronden voor het NK Shoot outs. Leden kunnen zich aanmelden door een email met naam en team te sturen naar: support@hcgeldermalsen.nl

Demonstratiewedstrijd

De dag wordt afgesloten met een demonstratiewedstrijd van de Boekaniers tegen een HCG "all stars" team. H.V. de Boekaniers telt ruim driehonderd leden, die allen actief zijn (geweest) op het hoogste landelijke niveau. Een groot aantal heeft ook in het Nederlands team gespeeld, zoals Floris Evers, Roderick Weusthof. Wie er op zaterdag 29 augustus mee zullen spelen wordt later nog bekend gemaakt.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

10.00 - 11.30 uur Rabobank Hockey Clinic door ML Hockey Support

12.00 - 14.00 uur Clubkampioenschap Shoot Outs

14.30 - 16.00 uur Demonstratie wedstrijd Boekaniers - HCG "All Stars"

Mocht u zin hebben om te komen kijken, dan bent u van harte welkom op de velden aan de Randweg te Geldermalsen.