Hoogstamfruit Rivierenland

22-02-2018, 11:25 | Lezersnieuws | Jan

Afdeling Hoogstamfruit Rivierenland

De Afdeling Hoogstamfruit Rivierenland (AHR) is een onderafdeling  van de vereniging VANL-TCW (vereniging voor Agrarisch Natuur en Landschapsbeheer – Tieler en Culemborgerwaarden). De AHR is opgericht met als doel het culturele erfgoed van hoogstamfruit biologisch en duurzaam te behouden en beheren en het afzetten van het fruit te bevorderen.

Bent u eigenaar van een perceel waarop hoogstamfruitbomen staan? Dan nodigen wij u uit om lid te worden van onze vereniging. In een kennismakingsgesprek wordt met u besproken wat voor u de mogelijkheden zijn en wat de vereniging AHR voor u kan betekenen.

De AHR heeft een abonnement bij SKAL te Zwolle. Dit is een keurmerk voor biologisch geteelde producten. Alle leden van AHR produceren onder het SKAL keurmerk. De administratie voor SKAL wordt voor alle leden centraal gedaan door de secretaris van de AHR.

Als u lid wordt van de AHR en met SKAL mee wilt doen is het abonnement € 65,- per jaar. Daarmee wordt u ook automatisch lid van VANL-TCW (twee in een). U stimuleert hiermee naast het landschapsbeheer ook onder andere het beheer van weidevogels in onze regio.

U kunt ook kiezen om basis lid te worden van de VANL-TCW voor € 25,- per jaar.

Voor uitgebreide informatie kunt u de website raadplegen: www.vanl-tcw.nl

Hebben we uw interesse gewekt, dan kunt u contact opnemen met de heer J. van den Berge (secretaris AHR). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0345-569521 / 06-14207545 en/of via e-mail hoogstamfruit@vanl-tcw.nl.