• Indi-Madé Westbroek en Josephine Struijk

    Lily-Ann Hooisma

Indy Madé Westbroek plaatst zich voor districtsfinale.

16-04-2018, 11:35 | Lezersnieuws | GVG

Voor turnsters van Gymnastiek Vereniging Geldermalsen stond dit weekend de regiofinale van de 4e divisie op het programma. Josephine Struijk en Indy Made Westbroek hadden tijdens de 2 voorwedstrijden in het rayon een ticket weten te bemachtigen. Voor beiden was het turnen van deze finale een primeur. Ze begonnen dan ook wat gespannen op de balk. Vooral voor Josephine bleek het een valse start. Toch liet ze op met name vloer en sprong keurige oefeningen zien, maar de opgelopen achterstand bleek helaas te groot.

Ook Indy Made moest een val incasseren op de balk, maar turnde verder met overtuiging. Op vloer liet ze met name mooie acrobatiek zien en op sprong turnde ze 2x een prachtige half in half uit. In de brugoefening valt nog wat winst te behalen, maar ze mag zich gaan voorbereiden op de districtsfinale. Dit is voor de 4e divisie de hoogst haalbare finale!

Benjamin turner Wesley Straver mocht afgelopen zaterdag zijn tweede wedstrijd NTS-laag van de Regio Mid-West turnen. In de Sporthal te Bilthoven liet Wesley op alle toestellen grote progressie zien. Helaas kwam dit niet tot uiting in de uitslag. Ondanks een teleurstellende 12e plaats kan hij vol trots terugkijken op een geslaagd debuut in de turnsport. Kijk voor meer foto's en volledige uitslag op www.gvg-geldermalsen.nl