• Kerstfair Haaften

    Mario Kock

Kerstshoppen in de Burcht van Haeften!

05-12-2018, 19:21 | Lezersnieuws | Oranjevereniging

In de Burcht van Haeften vindt zaterdag 15 december de 3e editie plaats van de Kerstfair!

De organisatie is in handen van Oranjevereniging Haaften en het Samen Kerst Comité. Er is deze dag live muziek van koor Bekaant Goed, muziekvereniging Nieuw Leven en bovendien treden verschillende lokale zangers en zangeressen op.

De sporthal van het Kulturhus wordt omgetoverd tot een Winterwonderland.

Een gezellige indoor kerstmarkt met ruim 30 standhouders met een gevarieerd aanbod.

De kramen worden ruim opgezet, ook in het atrium van het pand zijn kramen te vinden. In de foyer van de Burcht van Haeften zijn hapjes en drankjes te krijgen en kunnen mensen genieten van de optredens. Natuurlijk ontbreekt de Glühwein en warme chocolademelk niet, bovendien zijn er verse oliebollen en andere lekkernijen.

Er is een wensboom aanwezig waar bezoekers een wens in kunnen hangen, voor de kinderen is er een leuke attractie. Nieuw dit jaar is een grote verloting, waarbij verschillende prijzen te winnen zijn.

Ook kan men knuffelen met echte Alpacas en met de dieren op de foto!

De Kerstfair is van 16.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis.

Boodschappenbus Opijnen en Welzijn West Betuwe verzorgen tijdens de kerstfair in de Burcht een heuse 'kerstexpress'. Oftewel: een bus die mindervalide inwoners uit Opijnen, Neerijnen, Waardenburg en Tuil gratis van en naar de fair brengt.

De bus rijdt vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur verschillende keren langs de dorpen om mensen op te halen en af te zetten. Opgeven kan bij Tanja van der Markt via 06-52010820.

In de avond van 21.00 tot 01.00 uur hebben we een Vinyl & More Night met Oldies uit de 60's, 70's & 80's met Live Band Johnny's Garden de entree is gratis.

Graag tot ziens in de Burcht van Haeften