• Leerlingen van de Lingeborgh staan ook dit jaar klaar om je rond te leiden tijdens de Open Dagen.

    Liesbeth Wattimury

Kom naar de Open Dag en Open Avond van de Lingeborgh

14-01-2019, 09:37 | Lezersnieuws | Thom

Op woensdag 23 januari en dinsdag 29 januari staan leerlingen en docenten van de Lingeborgh in Geldermalsen klaar om je te verwelkomen tijdens de jaarlijkse Open Dag en Open Avond. Verken het hoofdgebouw en brugklasgebouw, proef de sfeer en doe mee met allerlei leuke en leerzame activiteiten.

Alleen of met jouw ouders door de gebouwen struinen of juist in het gezelschap van brugklasleerlingen op pad tijdens een rondleiding? Het kan allebei! In de lokalen zijn docenten en leerlingen aanwezig om je uitgebreid te vertellen over de Lingeborgh. Je kunt al je vragen stellen over het onderwijsaanbod en de vele activiteiten die de school organiseert of bijvoorbeeld dyslexiebegeleiding en passend onderwijs.

“Er is van alles te beleven tijdens de Open Dag en Open Avond,” vertelt teamleider brugklas Liesbeth van den Broek. “Maak bijvoorbeeld een boeket, breek je hoofd over een wiskunderaadsel, versier koekjes en doe mee met de sportieve activiteiten in de gymzalen. Ook kun je werken met een 3D-printer en meedingen naar prijzen tijdens spelletjes en prijsvragen. Vergeet vooral ook niet om een bezoek te brengen aan de aula in het hoofdgebouw voor een ‘Reis door de Lingeborgh’, de dierenverblijven en het restaurant.”

De leerlingen en docenten van de Lingeborgh kijken er naar uit om je te verwelkomen!

De Open Dag van de Lingeborgh vindt plaats op woensdag 23 januari 2019 van 14:00­-21:00 uur. De Open Avond staat gepland op dinsdag 29 januari 2019 van 18:30-20:30 uur.