• vlnr. Indy-Madé Westbroek, Josephine Struijk, Ilvy Iterson, Mayte Rondón en Jara van de Water

    Hanny Hooisma

Medailleregen GVG-turnsters

25-06-2018, 10:31 | Lezersnieuws | GVG

Zaterdag 23 juni stond de laatste officiële wedstrijd van seizoen 2017-2018 op het programma, de toestelfinales van rayon turnado. Gymnastiek Vereniging Geldermalsen wist met 11 turnsters maarliefst 17 medailles te behalen. 

Twee turnsters wisten individueel 3 medailles te winnen. Josephine Struijk won goud op balk, zilver op sprong en brons op vloer. Mirre Lammertink legde beslag op het zilver op balk en haalde brons voor haar sprong en brugoefening.

Jara van de Water en Jewel van der Klij wonnen beiden medailles op balk en vloer.  Jara 2x brons, Jewel zilver op vloer en brons op balk. Laura Muijs haalde in haar laatste turnwedstrijd knap brons op sprong en brug. 

Indy Madé Westbroek en Ilvy van Iterson wonnen beiden een mooie zilveren medaille op sprong en Melissa van Doesburg mocht vol trots het brons voor haar sprongen in ontvangst nemen. 

Op het toestel vloer turnden Myrthe van Bree en Mirthe van Grinsven overtuigend en wonnen respectievelijk zilver en brons. Mayte Rondón greep met slechts 0,05p verschil net naast een bronzen medaille op vloer. 

We kijken terug op een mooie en gezellige wedstrijd en een succesvol turnseizoen voor GVG. Voor de volledige uitslag en foto's zie www.gvg-geldermalsen.nl