• De Pluk

    VU West Betuwe

Nieuw cursusprogramma Volksuniversiteit West Betuwe bekend

11-07-2017, 13:01 | Lezersnieuws | Volksuniversiteit West Betuwe

Een taal leren, teken en schilderen, filosofie, handreflex, koken onder leiding van een kok, yoga, Tai Chi of werelddans. Vanaf september start Volksuniversiteit West Betuwe weer met een nieuw cursusseizoen in Geldermalsen, Culemborg, Leerdam, Tiel en Beesd.

Talencursussen

Volksuniversiteit West Betuwe heeft voor het nieuwe schooljaar weer een uitgebreid cursusprogramma neer weten te zetten. Van oudsher zijn de talencursussen een belangrijk onderdeel van het programma. Op de verschillende locaties worden Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Arabisch, Pools en Duits aangeboden op verschillende niveaus.

Koken

Sinds afgelopen jaar is het mogelijk kookcursussen en -workshops te volgen bij de Volksuniversiteit. De cursussen Surinaams koken, Spreads en borrelhapjes en de Smaak van Griekenland bleken een groot succes en staan ook komend jaar weer op het programma. Voor degenen die de cursus Surinaams koken al hebben gevolgd, staat er een nieuwe cursus met nieuwe recepten gepland. De cursussen worden gegeven in de keukens van het KWC in Culemborg, de Pluk in Geldermalsen en het Klokhuis in Beesd.

Creatief met handen en geest

In het najaar starten in Geldermalsen ook een aantal creatieve cursussen. Zo is het mogelijk om te beginnen met schilderen of een workshop te volgen voor het decoreren van een krukje. Zoek je meer uitdaging van de geest dan start er in november een cursus Filosofie.

Het hele cursusaanbod is te bekijken op de vernieuwde website van Volksuniversiteit West Betuwe www.vuwestbetuwe.nl Inschrijven kan ook via de website. In Geldermalsen vinden de cursussen plaats in De Pluk.