• Jeugd TV Rhelico

    WMS

Open Dag @TV Rhelico

12-02-2019, 12:42 | Lezersnieuws |

Zaterdag 16 februari organiseert Tennisvereniging Rhelico een Open Dag voor de Jeugd. Maak kennnis met tennis en doe mee met de gratis tennisclinic verzorgd door Tennisschool Xander Veelbehr. Van 14:00 tot 17:00 uur zijn er leuke (tennis-)activiteiten, limo en wat lekkers en voor de ouders staat er een heerlijk kopje koffie klaar. Voor bestaande jeugdleden is er een superleuke sportieve verrassing!

TV Rhelico vindt een actieve jeugdafdeling erg belangrijk. Niet alleen vormt de jeugd de basis voor een gezond ledenbestand, maar zij zorgt ook voor levendigheid en dynamiek op de vereniging.

Daarnaast voelt TV Rhelico een maatschappelijke verantwoordelijkheid om jeugd te laten bewegen en in clubverband zich sociaal te laten ontwikkelen. Kinderen die lid zijn van TV Rhelico worden dan ook gestimuleerd zich in hun eigen tempo actief te ontwikkelen. 

Om dit te bereiken gaan de kinderen op tennisles en in het voorjaar en najaar op hun eigen niveau competitie spelen. 

Gezelligheid en je “thuis voelen” op de club vinden wij erg belangrijk. Om een prettige en veilige omgeving te creëren waarin kinderen plezier hebben en sociale contacten kunnen leggen, organiseert TV Rhelico ook diverse andere activiteiten zoals onder andere een tenniskamp en bingomiddag.

Kortom een gezelligheidsvereniging waar de sportieve en sociale ontwikkeling van uw kind prioriteit is. Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn! Dit kan via FB of per mail naar jc@tvrhelico.nl. Graag tot zaterdag!