• 4-daagse veilingactie

    Matthias van Dam

Opnieuw private leasecontracten onder veilinghamer

02-05-2019, 13:07 | Lezersnieuws | Matthias

Naar aanleiding van het succes van twee jaar geleden, veilt ALMN Private Lease in mei opnieuw private leasecontracten. In vijf dagen tijd komen er acht jong gebruikte en goed onderhouden auto’s van verschillende merken, diverse prijsklassen en uitvoeringen in de veiling. Een unieke actie in Nederland!

De veilingactie vindt plaats van 24 tot en met 27 mei. Op een speciaal hiervoor ingerichte website worden de auto’s met een verrassend lage minimumprijs aangeboden. Geïnteresseerden kunnen op www.almnprivatelease.nl/veilingacties tegen elkaar opbieden en wanneer ze zijn overboden, krijgen ze een notificatie per e-mail.

Op 13 mei maakt ALMN Private Lease de modellen bekend die beschikbaar worden in de veiling. Elf dagen daarna start de veilingactie. ”Geïnteresseerden kunnen zich zo goed verdiepen in de beschikbare auto’s en gaan dan tijdens de veilingactie niet over één nacht ijs,” aldus ALMN directeur Maarten Bruinsma.

Anders dan de vorige veilingactie, kiest ALMN er dit jaar voor om acht jong gebruikte en goed onderhouden auto’s te veilen. ”Door deze auto’s te veilen, kunnen geïnteresseerden nóg completere auto’s kiezen voor een heel aantrekkelijk tarief.” Legt sales manager Michiel de Jong uit. ”Zij kopen het leasecontract scherp in bij een professionele en gecertificeerde leasemaatschappij.”

De biedingen zijn gebaseerd op een jaarkilometrage van 10.000 km en een looptijd van 60 maanden. De voorwaarden en condities zijn op de veilingsite helder weergegeven.

Wilt u op de hoogte blijven of meedoen tijdens de veilingactie? Laat via onderstaande link uw gegevens achter.

www.almnprivatelease.nl/veilingacties