• Kunstenaar Bert Munnik in actie!

    Menno Spiekerman

Persbericht: ' De 1e spirituele kunstenaar in Nederland lanceert website'

17-04-2016, 16:21 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Landelijk - Vanaf 18-04-2016 is de website van de 1e spiritueel kunstenaar Bert Munnik online gegaan! Bert Munnik (gehuisvest in Volendam) is de kunstenaar achter het fenomeen Bijzonder Mooi.Net.

Na het lanceren van deze website heeft Bijzonder Mooi.Net, ook wel in de volksmond BM genoemd, een heuse jaarmarkten-/braderietournee gepland zodat mensen in Nederland kennis kunnen maken met zijn kunst (spirituele tekeningen)! Zo gaat deze tournee op zondag 05-06-2016 van start tijdens/op de braderie te Monnickendam (van 12.00 tot 18.00 uur straat 't Prooyen).

Wat is Bijzonder Mooi.net? Bijzonder Mooi.net (BM), is een bedrijf dat heel veel werkt met universele positieve energie. Na jaren lopen en leren kwam BM er achter dat er meer is op aarde, dan alleen maar je leven te laten besturen. Op een dag pakte de kunstenaar achter BM een groot vel papier en begon met het maken van een tekening. De tekeningen van BM zijn gemaakt door elk vakje en elke lijn te vullen met positieve energie, en dat is alleen mogelijk als je het negatieve los laat of kunt bevestigen. De kunstenaar achter BM heeft geleerd hoe hij de negatieve energie los kan laten!

Buiten het op tournee zijn, worden er ook workshops verzorgd door kunstenaar Bert Munnik. Mocht u hier interesse in hebben, stuur u dan een e-mail naar info@bijzondermooi.net

Het is de bedoeling dat Bijzonder Mooi.Net binnen heel Nederland gepromoot wordt!

Voor meer informatie over Bijzonder Mooi.net en de kunstenaar, zie: http://www.bijzondermooi.net/.

"Vul je gedachten met positieve dingen dan is er geen plaats voor negativiteit."