Persbericht videoproductie

01-11-2017, 15:30 | Lezersnieuws | Gerrit Bulten

Betaalbare oplossing videoproductie webshops gelanceerd

Steeds meer webshops zetten online video in voor productreviews en instructievideo's. De mogelijkheden zijn eindeloos maar van een massale doorbraak is nog geen sprake. Grotendeels het gevolg van hoge productiekosten. Webclip2Go komt nu met een uniek systeem, speciaal ontwikkeld voor (online) retailers, waarbij de productie in een fractie van de tijd en kosten plaatsvindt.

Start-up Webclip2Go brengt na een ontwikkel- en testperiode van twee jaar haar product op de markt. Met een geselecteerd aantal retailers is gekeken naar een optimale gebruikservaring zonder dat er kennis van videoproductie nodig is.

Het idee is simpel. Door speciale software te koppelen aan video-apparatuur, is een slim geautomatiseerd systeem ontstaan waardoor complete video's gemaakt kunnen worden door één persoon. Het gehele montageproces, vaak het meest tijdrovende gedeelte, is compleet verdwenen. De creatieve mogelijkheden zijn gebleven. Na de opname is de video direct klaar voor gebruik.

Webclip2go is door iedereen te gebruiken en er is geen kennis van videoproductie nodig. Meer informatie is te vinden op webclip2go.nl.

------------

Contactgegevens

Gerrit Bulten

Webclip2Go

gbulten@webclip2go.com

06-53148009

Over Webclip2Go

Webclip2Go is ontstaan uit een samenwerking met Burst Video BV. Burst Video is al bijna 30 jaar actief in de televisie-industrie. Het bedrijf werd in 1988 opgericht met als doelstelling ICT-technologie in te zetten voor videoproductie. Het bedrijf bouwde in 2000 het eerste onbemande TV-station van Nederland en het mag RTL, SBS, NOB en vele regionale omroepen alsmede grote en kleine bedrijven tot haar klanten rekenen. Met verschillende patenten op naam zit innovatie in het DNA van dit bedrijf.

Quotes van pilot-retailers

Miriam Bolten (Giesbers Communicatie Groep, Duiven): "De nieuwe manier van werken was even wennen, maar we willen nooit meer terug naar hoe het was. We realiseren 80% tot 90% kostenbesparing op videoproductie."

Jeroen Joosten (PJP Film & TV-producties, Kessel): "Met WebClip2Go blijven we zeer concurrerend in de markt voor online clips als producten- en dienstenpresentatie."

Thijs Zeelen (Meteo Limburg, Kessel): "Waar ik in het verleden 3 tot 4 uur bezig was met 3 á 4 personen, maak ik nu in 45 minuten een mooier weerjournaal. En dat doe ik helemaal alleen."