• ALMN Private Lease

    Raphael Drent

Private leasecontracten onder veilinghamerUnieke actie ALMN Private Lease

18-05-2017, 14:00 | Lezersnieuws | Matthias van Dam

ALMN Private Lease veilt gedurende vier dagen in mei tien Private leasecontracten van auto's van verschillende merken, in diverse prijsklassen en uitvoeringen. Deze actie is uniek voor Nederland!

De veilingactie wordt gehouden van 25 tot en met 29 mei. Op een speciaal hiervoor ingerichte website www.almnprivatelease.nl worden de auto's met een verrassend lage minimumprijs aangeboden, waarna geïnteresseerden tegen elkaar op kunnen bieden. Bieders ontvangen een notificatie per e-mail, zodra ze zijn overboden.

ALMN Private Lease heeft inmiddels de modellen bekend gemaakt, zodat geïnteresseerden zich alvast goed kunnen verdiepen en ze tijdens de vierdaagse lease-veilingactie niet over één nacht ijs hoeven te gaan, aldus ALMN-directeur Maarten Bruinsma. De tien auto's in de veiling zijn allen nieuw en op voorraad, compleet uitgevoerd en zijn een goede afspiegeling van het huidige aanbod in de private leasemarkt.

Winnaar

De consument komt altijd als winnaar uit de bus, voorspellen Maarten Bruinsma en sales manager Michiel de Jong: "De klant is op de hoogte van de leaseprijzen in de markt, zijn eindbod zal nooit hoger liggen. Hij koopt dus zijn leasecontract scherp in, bij een professionele ISO en MVO gecertificeerde leasemaatschappij. "

Interessant

Niet alleen voor de consument, maar ook voor ALMN is de veiling interessant. Bruinsma: "Wij kunnen hier lering uit trekken in de zin van: welk bedrag is een consument bereid om voor een bepaald type auto te betalen? Hier en daar wordt al enthousiast op dit initiatief gereageerd. We hebben het plan om dit een aantal keer per jaar te organiseren en ook uit te breiden met een leaseveiling van gebruikte auto's."

De biedingen zijn gebaseerd op een jaarkilometrage van 10.000 kilometer en een looptijd van zestig maanden. De meer en minder bedragen voor een lager of hoger kilometrage of kortere looptijd, worden op de veilingsite helder weergegeven. Dit alles in combinatie met heldere en eerlijke voorwaarden en condities.

www.almnprivatelease.nl