• Rabobank laat de Betuwe bloeien met 'Een Aandeel in de Betuwe'

    Rabobank West Betuwe

Rabobank laat de Betuwe bloeien met ‘Een Aandeel in de Betuwe.’

20-02-2019, 14:24 | Lezersnieuws | Rabobank

Rabobank West Betuwe organiseert ook dit jaar de campagne ‘Een Aandeel in de Betuwe.’ Stichtingen en verenigingen die klant zijn van de Rabobank kunnen hun project inschrijven tot en met 15 maart. In 2019 is maar liefst € 150.000,- beschikbaar voor de campagne. Deze bijdrage wordt verdeeld over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Zij kunnen zich tot en met 15 maart inschrijven.

Leden laten hun stem horen
Rabobank West Betuwe is al vele jaren een van de grotere sponsoren in de regio. Als coöperatie hecht de Rabobank veel waarde aan haar leden. Daarom hebben leden invloed op de gedeelte van het coöperatief dividend. Zij kunnen hun stem uitbrengen op twee regionale projecten die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen een club ontvangt, des te hoger de bijdrage. Een gedeelte van de winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap.

Extra bijdrage voor ludieke campagne
De stemperiode  waarin leden van Rabobank West Betuwe hun stem kunnen uitbrengen op een regionaal project van een vereniging of stichting is van 1 t/m 21 april. Voor die tijd kan de vereniging/stichting campagne voeren om zo veel mogelijk stemmen te genereren. De club met de meest ludieke campagne maakt bovendien kans op een extra bijdrage van €250,-. De clubs kunnen zich tot uiterlijk 15 maart inschrijven. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op rabowestbetuweleden.nl Heb jij ook een hart voor de Betuwe en wil je met jouw club iets moois bereiken in de regio? Schrijf dan vóór 15 maart jouw project in!