• Een goed gevulde zaal bij de Fruitteeltbijeenkomst

    Rabobank West Betuwe

Rabobank organiseert inspirerende bijeenkomst voor fruittelers

27-03-2017, 11:20 | Lezersnieuws | Rabobank West Betuwe

De Oude Duikenburg in Echteld was donderdag 23 maart het toneel voor een inspirerende lezing voor fruittelers uit de omgeving. Klanten van de Rabobanken Maas & Waal, Rijk van Nijmegen, Oost Betuwe, West Betuwe, Altena en Bommelerwaard werden bijgepraat over de ontwikkelingen in de zacht- en hardfruitketen. Ook deze bijeenkomst bleek een mooie combinatie van kennis delen, met elkaar sparren en elkaar in informele sfeer te ontmoeten.

Arne Bac, sectorspecialist tuinbouw van de Rabobank, en Melanie Murk, programmadirecteur EFMI Business School, namen de aanwezigen mee in de wereld van de hard- en zachtfruitketen. Welke trends zijn er en waar liggen de uitdagingen en kansen. En wie zijn de belangrijkste aanjagers en afremmers van samenwerkingen binnen de AGF-keten.

Rob Steenhorst, directeur Bedrijven Rabobank West Betuwe, en Arjan Kruisselbrink, directeur Bedrijven Rabobank Oost Betuwe en Maas en Waal, vatten de boodschap mooi samen: "Samenwerken, dat is het devies. Vorm samenwerkingsverbanden en pak de regie. Wacht niet tot het je overkomt." Hiermee was er genoeg stof tot praten tijdens de afsluitende netwerkborrel.