• Royal Glaskunst

    Mark Waaijenberg

Royal Glaskunst verovert vanaf 16-12-2017 Geldermalsen met twee nieuwe verkooppunten. KOMT DAT ZIEN!

17-12-2017, 09:00 | Lezersnieuws | Gerardus Evenement Planner

Royal Glaskunst heeft vanaf zaterdag 16 december 2017 met een kleine greep kristalglas in het lagere en hogere segment, wat 'LIVE' te bewonderen en te koop is, 2 schitterende A-locaties verovert midden in het centrum van Geldermalsen bij Le Melangeur & bij shop-in-shop VanAllesWat! KOMT DAT ZIEN!!!

Wat is Le Melangeur?

Le Melangeur is een speciaalzaak in koffie (100 % Arabica bonen, indien gewenst gemalen), losse theesoorten, koffie- en theeartikelen, bonbons en maatwerk chocolade. Een ware smaakbeleving op het gebied van verse koffie, mooie theesoorten en heerlijke chocolade. Gezellige, ruim opgezette winkel in een authentiek beursgebouw 1888 op het marktplein in Geldermalsen, sinds januari 2008. In een open en ongedwongen sfeer waar proeven, ruiken, zien en informatie centraal staat. Le Melangeur! Een (her)nieuw(d)e kennismaking met koffie en thee! Op zoek naar een leuk cadeau met diverse producten gecombineerd te denken aan koekjes, likeur, siroop en keramiek? De leveranciers zijn uitgezocht op kwaliteit en duurzaamheid voor mens en milieu. Dit zijn de vertrekpunten. Le Mélangeur Koffie, Thee & Chocolade, gevestigd aan Marktplein 16, 4191 AC te Geldermalsen.

Wat is VanAllesWat?

VanAllesWat is een shop-in-shop winkel. Ruim 40 ondernemers verkopen met en voor elkaar hun producten. De winkel krijgt een warme en sfeervolle uitstraling waar een grote doelgroep zich thuis voelt. Er is gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie of thee. Er zijn diverse producten te koop. Te denken aan mode, sieraden, tassen, brocante, houten speelgoed, streekproducten, kraamkadootjes, woonaccessoires en nog veel meer. VanAllesWat is een sfeervolle en uitdagende winkel voor een grote doelgroep. Als klant kom je met de WOW-factor naar binnen en met hetzelfde gevoel ga je ook weer naar buiten. Dit verkooppunt is gevestigd aan Kerkstraat 49, 4191 AA te Geldermalsen.

Wat is Royal Glaskunst?

Royal Glaskunst verkoopt handgemaakte glaskunst, glascadeaus en sierlijk gebruiksglas. Qua producten kunt u denken aan wijnglazen, glazen sfeerlichten, cadeauartikelen & kunstobjecten in het goedkopere en duurdere segment. Wat voor glaskunst u ook aanschaft, het is altijd goed en met Royal Glaskunst wordt uw aankoop veilig en met garantie eventueel bij u thuisbezorgd! Onze glaskunst en kristal komt uit Leerdam, Maastricht, Zweden en Tsjechië. Tevens wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten. Alles wat Royal Glaskunst aanbiedt is MAATWERK!