• De nieuwe samenwerking getoond op de InfraTech 2019 beurs

    OFN

Samenwerking Surtronic en OFN om reizen met het OV nóg comfortabeler te maken

05-02-2019, 10:52 | Lezersnieuws | Emily

Surtronic Group en OFN gaan de samenwerking aan om gebruikers van het openbaar vervoer een zo comfortabel mogelijke reis te bieden. Dit doen beide partijen door het inzetten van hun innovatieve producten op het gebied van OV-meubilair en reizigersinformatie.

Voor OFN, leverancier van OV-meubilair, staan reizigerscomfort en duurzaamheid centraal. De producten en diensten die zij aanbieden zijn bedoeld om de reis zo prettig mogelijk te maken. Denk aan circulaire bushokjes met groendak, producten om de luchtkwaliteit te meten en te verbeteren en een zelfpersende afvalbak, genaamd Mr Fill, met een vulsensor. “De comfort van de reiziger staat voorop en nauwkeurige real-time reizigersinformatie is daar een zeer belangrijk onderdeel van. Daarin zien wij Surtronic als een ervaren en belangrijke partner.”, aldus Mark Hofman, Manager Business Development bij OFN. 

Een onmisbaar onderdeel van een halte is het informatiedisplay met real-time reistijdinformatie. Surtronic is met bijna 30 jaar ervaring specialist op dit gebied. Het bedrijf levert displays en real-time reisinformatie aan gemeentelijke vervoersbedrijven en provincies in binnen- en buitenland. De real-time reisinformatie zorgt ervoor dat reizigers precies weten wanneer welke bus, trein of tram eraan komt, zodat men precies weet hoe lang hun reistijd is. “Door verstedelijking en economische groei nemen files en de belasting voor het milieu toe. Klimaatdoelen worden niet gehaald en de bereikbaarheid neemt af als het OV niet mee gaat met de ontwikkelingen. Door te investeren in slimme technologie en comfort kan het OV een cruciale rol spelen in het bevorderen van mobiliteit en duurzaamheid van steden. Met haar ervaring en positie zien wij OFN als een belangrijke partner in deze ontwikkelingen.”, voegt Jeroen van Rij, Managing Director bij Surtronic, toe.

Samen hopen Surtronic en OFN zoveel mogelijk reizigers te overtuigen om te kiezen voor het openbaar vervoer. Door een comfortable schone halte en nauwkeurige real-time reisinformatie te bieden, verwachten beide partijen dat het openbaar vervoer nog aantrekkelijker wordt en een essentiële rol zal vervullen in de bereikbaarheid en duurzaamheid van onze steden.