• Volle Pluk

    Bert Lek

SBSIV succesvol

14-01-2019, 09:59 | Lezersnieuws | Bert

Afgelopen zondag organiseerde de Stichting Betuws Blues & Jazz voor de vierde keer de Super Blues Session in het grand café gedeelte van De Pluk.
Deze jaarlijkse blues happening was al weken uitverkocht. Toch kreeg de stichting zaterdagnacht een tegenslag te verwerken. Gitarist Kees Dusink moest afhaken wegens droevige familie omstandigheden. Bassist Jan Markus vond gitarist en zanger Harold van Dorth aka Fat Harry bereid om de opengevallen plaats in te nemen. Zonder enige oefening vooraf zorgde Harold samen met Robbert Fossen, zang en gitaar, Jody van Ooyen drums en Wyben Feenstra op de keyboards voor een geweldige middag.
In twee sets van ruim een uur kregen de bezoekers veel Chicago Blues van Robbert en Memphis Blues van Harold voorgeschoteld.
Een mooie begin van het nieuwe bluesjaar in De Pluk met optredens op 2 maart van het Guy Verlinde Trio, 24 april met Hans Theessink en op 2 november komen Lon Eldridge en Steven Troch naar Geldermalsen
Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door: 
Labartorium,?Anykey?Productions,  CL-Informatics. 
Schoenmakerij André, Topslager Hol en Nieuwsblad Geldermalsen,? 
Psychologiepraktijk Mondium Beesd..? 
Kapsalon Ben van den Bosch, Tricht.?C.de Jongh Installatie Techniek Tricht, Restaurant Prinsheerlijk en Visscher Autogroep.