School Koning Willem-Alexander wint ASIO Scholentoernooi

11-01-2016, 08:02 | Lezersnieuws | tafeltennisvereniging A.S.I.O. Haaften

Haaften - Op zaterdag 9 januari 2016 hield tafeltennisvereniging A.S.I.O. voor 35e keer haar jaarlijkse tafeltennistoernooi voor basisscholen uit de gemeente Neerijnen en de dorpen Herwijnen en Vuren.

Begonnen werd met de strijd om Scholenprijs, de strijd om de wisselbeker. Na de eerste serie poules bleek dat het aantal kandidaten voor de Scholenprijs al behoorlijk geminderd was. Maar na de tweede serie poules was, na een uitermate spannende strijd, Koning Willem-Alexander uit Haaften de beste. Dat was een primeur, want deze school won de Scholenprijs voor de eerste keer. Voor De Kievitsheuvel uit Hellouw was. De derde prijs ging naar Freule van Pallandtschool uit Neerijnen.

Na de Scholenprijs begonnen de deelnemers aan hun persoonlijke toernooien. De Ladies'Cup was voor Youssara Zanoutti (Koning Willem-Alexander - Haaften). Zij won van Rachel van den Heuvel (De Kievitsheuvel uit Hellouw).

De finale in Groep B (= groep 7 en lager) gaf een prachtige finale Thijmen Noordam (De Kievitsheuvel uit Hellouw) en Kristan van Utrecht (Freule van Pallandtschool - Neerijnen)

speelden een prachtige finale waarbij Thijmen Noordam net de betere was. Zouhair Zahraoui (Klingelenburg - Tuil) mocht op de derde trede van het erepodium plaatsnemen.

Tot slot nog Groep A (= groep 8 en lager). De finalisten Arnoud van Opijnen (De Kievitsheuvel uit Hellouw) en Sander van der Wolf (Koning Willem-Alexander - Haaften) deden hetzelfde als de finalisten in Groep B, zij maakten er ook een spannende strijd van. Na drie games was Arnoud van Opijnen de beste. Siem van Gansewinkel (Koning Willem-Alexander - Haaften) maakte het erepodium compleet. Daarmee waren alle wedstrijden gespeeld en kon het toernooi worden afgesloten met de prijsuitreiking.

Alle prijswinnaar nog een op rijtje

Ladies'Cup

1. Youssara Zanoutti (Koning Willem-Alexander - Haaften)

2. Rachel van den Heuvel (De Kievitsheuvel uit Hellouw)

Groep B (= groep 7 en lager)

1. Thijmen Noordam (De Kievitsheuvel uit Hellouw)

2. Kristan van Utrecht (Freule van Pallandtschool - Neerijnen)

3. Zouhair Zahraoui (Klingelenburg - Tuil)

Groep A (= groep 8)

1. Arnoud van Opijnen (De Kievitsheuvel uit Hellouw)

2. Sander van der Wolf (Koning Willem-Alexander - Haaften)

3. Siem van Gansewinkel (Koning Willem-Alexander - Haaften)

Scholenprijs

1. Koning Willem-Alexander (Haaften)

2. De Kievitsheuvel (Hellouw)

3. Freule van Pallandtschool (Neerijnen)