• Huldiging kampioenen

    Eli van Mourik

'Slotweekend' 2019 CKV Animo Geldermalsen

27-06-2019, 23:21 | Lezersnieuws | Eli

 

Op woensdag 19 juni 2019 zou de eerste avond van het lange slotweekend van CKV Animo van start gaan, echter door de voorspelde weersomstandigheden werd besloten om het 'schutterstoernooi' niet door te laten gaan. Helaas voor de vele deelnemers die zich hiervoor ingeschreven hadden. 

Op de donderdagavond werd er een gezellige avond georganiseerd waar men kan darten, klaverjassen of pokeren. Dit was weer een gezellige avond. Op vrijdagavond werd dit jaar de 'muziek quiz' georganiseerd. Hier werden leuke vragen over muziek gesteld, maar waren er ook vele gezellige nummers waar men op mee kon zingen. Maar ook met het optreden van 'De Partybeukers', want ook daar kon volop mee meegezongen worden. Een reuze gezellige avond voor jong & oud. 

Zaterdag startte de dag vroeg, want om 08:30 werd er gestart met het jaarlijkse 'schoolkorfbaltoernooi' waarop ruim 30 teams van diverse scholen uit de gemeente West Betuwe hebben kunnen strijden voor de eerste plaatsen. Daarnaast konden de kinderen geschminkt worden of lekker een suikerspin of ijs eten. We hopen uiteraard dit toernooi volgend jaar wederom te organiseren. Later deze dag werd de jaarlijkse 'familie barbecue' georganiseerd met aansluitend de 'kampioenenparade' waar alle kampioenen van dit seizoen zijn gehuldig. De kampioenen hebben allemaal een mooie medaille mogen ontvangen. Afsluitend was er het 'slotfeest' met DJ Scheur. 

Ondertussen is alles weer netjes opgeruimd en mogen we genieten van de vakantie. In augustus gaan we weer vol aan de slag en zien we u graag terug op ons complex van CKV Animo.