• Bijpassende kleding

    M. Snijders

solex rijden eiland van maurik bestaat 10 jaar

19-02-2018, 12:55 | Lezersnieuws | Maartje

Op 1 maart 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat Peter en Maartje Snijders zijn gestart met Solexverhuur vanaf het Eiland van Maurik. In eerste instantie onder de naam ‘Toertocht Betuwe’, maar inmiddels meer bekend onder de nieuwe naam ‘Solex Betuwe’. Sinds 2008 hebben vele duizenden bezoekers op de solex genoten van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft. De zwarte solexen zijn inmiddels vervangen door solexen in vrolijke kleurtjes en ook deze blijken onverminderd populair te zijn.

 

“In afwachting van de vergunning voor de aanleg van de Pitch en Putt Golfbaan wilden we alvast met een andere activiteit beginnen en Solex rijden leek ons daarvoor het meest geschikt”, aldus Peter Snijders. Nu, 10 jaar later, is het bedrijf op het Eiland van Maurik een volwaardige evenementenlocatie met 18 holes Pitch en Putt en een 27 holes Voetgolfbaan. Waar ze aanvankelijk met name gevonden werden voor bedrijfsuitjes en andere grote groepen, worden ze inmiddels ook veel bezocht door bewoners uit de directe omgeving. “We merken dat we veel terugkerende bezoekers hebben die graag een drankje komen doen bij ons op het terras. Ook wordt onze Umbrella bar steeds vaker verhuurd voor een feestje of receptie.”

 

Om het 10-jarig jubileum te vieren, is er in de maanden maart en april van 2018 10% korting op het solex rijden voor iedereen die reserveert onder de vermelding ‘Solex Betuwe 10 jaar’. Met name de tweede helft van april is een grote aanrader in verband met de bloesemtijd…. De solexen worden niet alleen aan grote groepen verhuurd, maar al vanaf 4 personen. www.solexbetuwe.nl