• Een aandeel in de Betuwe

    Rabobank West Betuwe

Stemmen voor 'Een aandeel in de Betuwe'

11-04-2017, 17:23 | Lezersnieuws | Tessa Wagensveld

Fonds 'Een aandeel in de Betuwe'

Rabobank West Betuwe stelt dit jaar € 110.000,- beschikbaar uit dit fonds. Verenigingen en stichtingen konden tot 1 maart 2017 één project indienen, verdeeld over de categorieën duurzaam/innovatief, cultureel, sportief en maatschappelijk. In totaal zijn er 200 regionale projecten ingediend. Van de aanschaf van nieuwe materialen tot aan het organiseren van evenementen, de bestedingsdoelen van de projectaanvragen van de verenigingen en stichtingen zijn zeer divers.

Leden brengen hun stem uit

Leden van Rabobank West Betuwe hebben inspraak in de verdeling van de winst door het uitbrengen van hun stem op maximaal twee regionale projecten die zij een warm hart toedragen. Alle deelnemende verenigingen en stichtingen hebben van Rabobank West Betuwe promotiemateriaal ontvangen om leden van Rabobank West Betuwe te overtuigen om te stemmen op hun project.

Welke project laat u bloeien in de Betuwe?

Tot en met 30 april is het voor leden mogelijk om stemmen uit te brengen. Deze stemmen zijn geld waard en worden aan het eind van de stemperiode verdeeld over de 200 projecten. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de financiële bijdrage voor dit project wordt.

Meer informatie

Meer informatie over het fonds 'Een aandeel in de Betuwe' vindt u op: www.rabowestbetuweleden.nl.