• Cliënt Tafeltje Dekje

    Welzijn Neerijnen

Tafeltje dekje regio Haaften zoekt twee contactpersonen

12-04-2016, 12:51 | Lezersnieuws | Hetty van Oord

Welzijn Neerijnen zoekt twee vrijwilligers die vriendelijk zijn, houden van regelen en afwisselend dagelijks ruim een uur beschikbaar zijn. Het betreft twee contactpersonen die afwisselend als aanspreekpunt fungeren voor de maaltijdservice van Tafeltje Dekje regio Haaften. Op de vacaturebank van Welzijn Neerijnen www.welzijnneerijnen.nl is de vacature 'Contactpersonen Tafeltje Dekje regio Haaften' te vinden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Welzijn Neerijnen via 0418-652371 en vraag naar Miranda van Leeuwen of Hetty van Oord.

Veel ouderen en alleenstaanden maken gebruik van de warme maaltijd van Tafeltje Dekje. Deze maaltijden worden bereid door Wittenbergzorg en bezorgd door vrijwilligers van Welzijn Neerijnen.

De contactpersoon zorgt dat wijzigingen die klanten doorbellen, bijgehouden en doorgegeven worden aan de keuken van de Wittenbergzorg. Men heeft regelmatig contact met klanten en de keuken van Wittenbergzorg om ervoor te zorgen dat de juiste maaltijden op het juiste adres komen.