• Tennis Fit

    KNLTB

Tennis Fit van start

14-03-2018, 13:32 | Lezersnieuws | Stijn

Tennisvereniging Haaften, tennisvereniging Rhelico, tennisvereniging Ophemert, tennis club Varik Heesselt, Fysiotherapie Haaften en Welzijn West Betuwe slaan de handen ineen. In een onderlinge samenwerking gaan zij Tennis Fit aanbieden. Tennis Fit is een programma speciaal voor 45+'ers. Het programma bevat trainingen, onderlinge wedstrijden, voorlichting over blessurepreventie en ontmoeting. Al deze activiteiten worden begeleid door een ervaren trainer.

Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de leden boven de 45 jaar zijn/haar lidmaatschap opzegt vanwege blessures. Daarnaast geven oud-leden aan dat ze meer tennismaatjes hadden willen hebben van hun eigen leeftijd en speelsterkte. Tennis Fit speelt hier volledig op in, door middel van kleine aanpassingen in de spelwijze en begeleiding vanuit een ervaren trainer blijft u langer fit en behoudt u het plezier. Ook voor mensen die nog nooit hebben getennist is het programma uiterst geschikt.  

Allereerst wordt er gestart met twee gratis bijeenkomsten. Op vrijdag 6 april 10.00 – 12.00 uur vindt de eerste Tennis Fit ochtend plaats bij Tennisvereniging Haaften. En op vrijdag 20 april 10.00 – 12.00 uur vindt de tweede bijeenkomst plaats bij tennisvereniging Rhelico. Bij de bijeenkomsten is iedereen welkom: lid of geen lid. Na deze bijeenkomsten is het de bedoeling dat het Tennis Fit programma eens in de twee weken plaats gaat vinden bij één van de bovengenoemde verenigingen. Voor meer informatie over de inhoud van de bijeenkomsten en aanmelden voor het Tennis Fit programma verwijzen wij u graag naar: www.welzijnwestbetuwe.nl/neerijnen/tennis-fit.