• Start van de clinic afgelopen jaar

    eigen foto
  • deelnemers clinic afgelopen jaar

    eigen foto

Tweedaagse skateclinic

22-03-2019, 19:46 | Lezersnieuws | Rini

Om weer vol vertrouwen op je skatewieltjes het voorjaar in te gaan organiseert Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge een twee daagse skateclinic. Deze clinic wordt gegeven op de maandagen 1 en 8 april april van 20.00 tot 21.00 uur. De locatie is de skeelerbaan op sportpark Ter Weijde, aan het einde van de Parklaan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Juist als je al weer een tijdje niet meer op de skeelers hebben gestaan of gewoon na de winter weer even het juiste gevoel wilt terug krijgen is deze korte clinic een goed hulpmiddel. In een veilige omgeving zonder verkeer kan worden geoefend op mooi asfalt. Aan bod komen onder andere waar je op moet letten om goed te kunnen remmen, om handig te kunnen sturen en hindernissen te kunnen nemen. Misschien heb je ook nog iets aan aanwijzingen om je techniek te verbeteren en met meer plezier rond te kunnen skaten.

De kosten voor de clinic bedragen € 10, waarbij bovendien nog eens inbegrepen is de deelname aan de Bloesemtocht op zondag 14 april. Voor leden van de skatevereniging is de deelname vrij. Een helm is verplicht en andere beschermingsmiddelen zoals pols- en kniebeschermers worden aanbevolen. Meer informatie op www.ssvlekenlinge.nl.