Verlies voor dames GO'97

12-11-2017, 13:00 | Lezersnieuws | Volleybalvereniging GO'97

Afgelopen zaterdag speelden de dames van GO een uitwedstrijd tegen het jonge Vives 2 in IJsselstein. De dames uit Geldermalsen moesten het doen zonder spelverdeelster. Liedewij Gelderblom was ziek en het was niet gelukt om een spelverdeelster uit een lager team te lenen. Dit werd opgelost door "back to basic" te gaan en ouderwets met een 2-4 opstelling te spelen, waarbij Martine Gomez en Linda Bakker het spel mochten verdelen.

In de eerste en tweede set leek deze oplossing nog niet eens zo gek te zijn. De set-ups lagen uiteraard niet zo zuiver als de dames gewend waren. Hierdoor werden de aanvallers uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken. Het ging lange tijd gelijk op. Maar toen Vives de servicedruk aan het einde van de set opvoerde en de service-pass van GO niet in de buurt van de spelverdeelsters belandde, was het snel gedaan en verloor GO de sets met 25-18 en 25-17.

In de derde set werd ervoor gekozen om met een 1-5 opstelling te spelen, waarbij Luciënda Koopman het spel mocht verdelen. GO had in deze set niets in te brengen. De dames werden weg geserveerd en moesten een 25-3 verlies accepteren.

In de vierde set verdeelden Martine Gomez en Laura Middelkoop het spel. Het was weer de servicedruk van Vives die GO de das omdeed. Ook de laatste set werd verloren: 25-17

De volgende wedstrijd van GO is de wedstrijd tegen Majella. Deze wedstrijd zal op 24 november om 19.45 uur worden gespeel in de Randhorst in Geldermalsen.