• De jongste en oudste deelneemsters van de START-competitie vlnr: Meike, Merel, Ingeborg, Fenne, Nynke, Myrthe, Jara, Jewel, Laura

    Lily-Ann Hooisma

Vier podiumplaatsen GVG-turnsters bij seizoensstart

13-11-2017, 09:20 | Lezersnieuws | GVG Geldermalsen

De jongste turnsters van Gymnastiek Vereniging Geldermalsen hebben zaterdag 11 november tijdens de START-competitie in Tiel het seizoen 2017-2018 succesvol geopend. Alle 22 turnsters lieten knappe oefeningen zien en straalden voor het eerst in de nieuwe wedstrijdpakken. Vier turnsters kregen eremetaal omgehangen.

Voor de zusjes van de Water was het een zeer succesvolle wedstrijddag, beiden mochten een plaatsje innemen op het podium. Jara (pupil 1 D1) liet zien volledig op haar plek te zijn in haar nieuwe niveau nadat het vorige seizoen lastig was. Met zowel de hoogste score op sprong als op balk was de bronzen medaille voor haar, een mooie beloning van haar harde werken en doorzettingsvermogen. Fenne wist in de categorie met de allerjongste turnsters, jong talent D2, knap beslag te leggen op het zilver. Op slechts 0,25p achterstand kreeg Nynke van Bree de bronzen medaille omgehangen. Voor beide turnsters is zeker nog winst te behalen op de balk, maar al met al een prima debuut.

Jewel van der Klij (pupil 1 D2) turnde stabiele oefeningen en ook voor haar een bronze medaille als resultaat.

Voor het volledige verslag en meer foto's zie www.gvg-geldermalsen.nl