• GO'97 glow-in-the-dark

  Luis Gomez
 • GO'97 glow-in-the-dark

  Luis Gomez
 • GO'97 glow-in-the-dark

  Luis Gomez
 • GO'97 glow-in-the-dark

  Luis Gomez

Volleyballers GO'97 sluiten seizoen af met spectaculair "Glow-in-the-Dark" toernooi

20-05-2016, 15:54 | Lezersnieuws | Volleybalvereniging GO'97

Op woensdag 18 mei werd het volleybalseizoen bij GO'97 in Geldermalsen feestelijk afgesloten met het jaarlijkse onderlinge toernooi. Voor het eerst in de GO-historie werd dit toernooi uitgevoerd als een "Glow-in-the-Dark" toernooi.

Met lichtgevende fluorescerende lijnen, netten, ballen, geschminkte spelers en muziek werd het een ongekend spektakel. In sporthal De Randhorst was het om 18.00 uur eerst de beurt aan alle mini's en de jeugd. Aangezien er een prijs voor de mooiste "glow"-outfit was, had menig speler er veel werk van gemaakt. Vanaf 20.00 uur namen de senioren het over in de volledig donkere (met UV-blacklight verlichte) sporthal.

De komende weken staat het GO-indoor toernooi nog op het programma op woensdag 1 en 8 juni, vanaf 19.30 uur in sporthal De Randhorst. Het nieuwe seizoen gaat dan op zaterdag 3 september weer van start met "Geldermalsen on the Beach", hét beachvolleybal-toernooi op de markt in het centrum van Geldermalsen.

Lijkt het je ook leuk om te volleyballen en mee te doen aan onze leuke en sportieve activiteiten ??? Bezoek dan eens onze website op www.go97.nl of kom geheel vrijblijvend een keer kijken op woensdagavond in de sporthal, als er door alle GO-teams getraind wordt.

Het GO'97 Glow-in-the-Dark toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Inter-AVL (Audio-Vision-Light) in Houten en door Het Feestkasteel Kledingverhuur in Tiel.