• vlnr Voorzitter Edwin Rosier, Volvo verkoper Maarten Vugt, sponsorcommissie hockeyclub Geldermalsen Casper Klop en Imke Dreschler-van Amerom

    Volvo Henk Scholten

Volvo-dealer Henk Scholten Culemborg steunt hockeyclub Geldermalsen

13-05-2019, 09:28 | Lezersnieuws | Casper

Met Volvo Car Nederland gevestigd binnen de grenzen van onze gemeente is het niet verrassend dat Hockeyclub Geldermalsen en Volvo samen een rijke historie hebben. Zo zijn ook twee van de oud-voorzitters werkzaam geweest bij Volvo Car Nederland.

Al enige jaren is VCNL Official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontstaan.

Deze Clubbonus is een initiatief van VCNL in samenwerking met Volvo-dealer Henk Scholten Culemborg en Hockeyclub Geldermalsen.

Wij zijn erg trots om deze samenwerking voort te kunnen zetten en daarom is met ingang van 01-05-2019 de Volvo Clubbonus actie gestart in samenwerking met Volvo-dealer Henk Scholten Culemborg.

Bij aanschaf van een Volvo door een lid of ouders van een jeugdlid wordt er een bonus uitgekeerd aan Hockeyclub Geldermalsen.

-          € 1.000 bij aanschaf of lease van een nieuwe Volvo.

-          € 500 bij aanschaf van een Volvo Selekt occasion.