• arendstock

    arendstock

Waarschuwing: dit weekend code groen!

01-06-2018, 18:46 | Lezersnieuws | Marvin

Het is alweer vijf uur geweest, oftewel de vijf zit alweer in de klok! We mogen weer op huis aan. De wekker mag morgen uitblijven en u kunt u zich lekker nog een keer omdraaien morgenvroeg. Er is echter 1 nadeel: het is vandaag niet echt buiten hangweer. De hele week was in het teken van slecht weer.

Voordat u aansluit in de file willen wij u eraan herinneren dat wij vandaag weer geopend zijn en de hele avond tot uw beschikking staan. U hoeft zich dus niet snel te haasten om nog even de gevreesde ellenlange rij bij de kassa in uw supermarkt aan te schuiven.

Hoewel het weer vandaag niet wilt meewerken kunt u wel thuis genieten van een klein voorjaarsfeestje in uw huiskamer! In onze winkel hebben wij heerlijke wijnen, rosé en ook bier. Was u nog sigaretten vergeten? Wij kunnen uw wellicht helpen! Ook hebben wij een mooi biergeschenkpakket voor wie nog een verjaardag heeft dit weekend.

Alle bier, wijn en frisdranken worden gekoeld geleverd. U hoeft niet eerst deze producten een uur in de vriezer te bewaren.

Maar er is meer! Voor als u echt omhoog zit met uw tijdschema kunnen wij u voorzien van toilet- of keukenpapier, chips, borrelnootjes, schoonmaakmiddelen, paracetamol, ondergoed en of deodorant? Wat het ook is, wij proberen te voldoen aan uw wensen en zijn continu bezig om ons programma uit te breiden. Per slot van rekening zijn wij een allround warenhuis!

Mocht het voorkomen dat er een product niet aanwezig is in de webshop?! U kunt ons e-mailen, bellen of whatsappen. Misschien zijn er items die nog niet is verwerkt, maar wel aanwezig zijn in ons assortiment.

Geopend tot 01:00 uur!

Voor bezorging en/of vragen zijn wij vrijdag van 20:00 tot 01:00 uur bereikbaar. www.arendstock.com