• Chauffeurs Op-en-Neerijnenbus WelzijnNeerijnen

    WelzijnNeerijnen

WelzijnNeerijnen zoekt chauffeurs m/v voor Op-en-Neerijnenbus

23-01-2017, 13:31 | Lezersnieuws | WelzijnNeerijnen

WelzijnNeerijnen zoekt dringend nieuwe vrijwillige chauffeurs om senioren te vervoeren naar de dagverzorging in Ophemert. Op dit moment zijn er slechts drie chauffeurs voor de dinsdag en donderdag tussen 9.00 - 11.00 uur en 16.00 - 17.00 uur en daarom zoeken wij vooral versterking voor deze dagen. Dus heeft u zin en tijd om kwetsbare ouderen naar hun plaats van bestemming te brengen en daarmee een lach op hun gezicht te toveren? Meld u dan aan als vrijwillige chauffeur bij WelzijnNeerijnen.

"Het is leuk en heel dankbaar werk", aldus Chris Hoefsloot, coördinator van de Op-en-Neerijnenbus. "Je haalt mensen thuis op, brengt ze naar de dagverzorging in Ophemert en zorgt dat ze aan het einde van de dag weer netjes thuis komen. Je haalt zo'n 9 personen op en aangekomen bij de dagverzorging drink je nog gezellig een bakje koffie mee. Het gaat om kwetsbare mensen. De meeste mensen schuifelen naar de bus, sommigen hebben een arm nodig en moet je bijvoorbeeld helpen bij het afsluiten van de deur." Naast het goed kunnen autorijden, zijn geduld en vriendelijkheid de belangrijke eigenschappen. Chauffeurs worden 3 à 4 keer per maand ingezet. U begint om 9.00 uur en de eerste rit zit er rond 11.00 uur op, 's middag is het ongeveer een uurtje werk van 16.00 uur tot 17.00 uur.

De Op-en-Neerijnen bus wordt wekelijks ingezet om kwetsbare ouderen te vervoeren van en naar de dagopverzorging in Ophemert, naar de Hobbyochtend in Waardenburg en naar Zorgboerderij Benaja. Bent u op een andere dag beschikbaar, dan bent u ook van harte welkom om te reageren.

Wordt u onze nieuwe chauffeur, wilt u een keer proefrijden of wilt u meer weten, neem dan contact op met Hetty van Oord via 0418-652371 of hvanoord@welzijnneerijnen.nl