• Charlottes Freubelhoekje & Creafleura

    Menno Spiekerman

Weth. Brink (Tiel) geeft startsein bij Van de bovenste plank ivm samenwerking creatieve zzp'ers!

07-10-2017, 06:31 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Betuwe e.o/Tiel: Zaterdag 28 oktober 2017 zal wethouder Ben Brink (o.a. portefeuille Economische en middenstandszaken) om 11.00 uur in de winkel (Shop-in-Shop) 'Van de bovenste plank' (Plein 16c - 4001 LJ) te Tiel het startsein geven vanwege de samenwerking tussen 2 kleine ondernemers, die de handen in één hebben geslagen, om zo SAMEN een grotere groep aan consumenten (groter bereik) te krijgen. Het gaat om de onderneemsters Charlottes Freubelhoekje van Matina Voortman- van Raaij & CreaFleura van Ilonka Krop- van den Brom. Beide hebben een eigen fysiek verkooppunt bij andere shop-in-shops/conceptstores in Nederland.

Wat is Creafleura? Creafleura houdt zich creatief bezig met het maken van producten met 'Tekst & Papier'. Mooie, bijzondere, of religieuze teksten verwerkt op: Tekst-, geboorte-, jubileum of herinneringsborden. Een foto of tekst van uw dierbare/ huisdier kan ook ingelijst worden. Ook worden er workshops gegeven. Er kan gedacht worden aan: Canvas collage (creatief met papier), kaartenbuffet, kransen maken (sinterklaas, kerst) een verwenochtend: creatief tot rust komen, je eigen rapiarium maken. Creafleura heeft een verkooppunt bij shop-in-shop Van Alles Wat, Kerkstraat 49, 4191 AA Geldermalsen.

Wat is Charlottes Freubelhoekje? Charlottes Freubelhoekje verkoopt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden en diadeems. Ook worden er diverse andere producten ontwikkeld, te denken aan sleutelhangers en schriftjes met een persoonlijke touch. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten. Van alle haarknipjessetjes wordt er maar één gemaakt: elk setje is uniek. Charlottes Freubelhoekje levert MAATWERK en heeft een verkooppunt bij conceptstore De Gooische Loods, Laarderweg 118, 1402 RG Bussum.

Vanwege de samenwerking tussen Creafleura en Charlottes Freubelhoekje is er een product ontwikkeld wat bij alle fysieke verkooppunten te koop is. De Gooische Loods te Bussum, Van Alles Wat te Geldermalsen en bij Van de bovenste plank te Tiel.